marți, 4 iulie 2017

Puncte si atractii turistice din Frankfurt

Zborurile catre Frankfurt au loc de pe Aeroportul International Henry Coanda, aeroport aflat la 16 kilometri de centrul Bucurestiului, pe Calea Bucurestilor 224E. Companiile aeriene ce se ocupa de aceasta ruta sunt Tarom si Lufthansa, durata unei calatorii fiind de aproximativ 2 ore si jumatate.
    Aeroportul International Frankfurt are cele mai multe destinatii internationale din lume, deservind 264 de orase din 113 tari. Este cel mai aglomerat aeroport al Germaniei si pe locul trei din Europa, dupa Aeroportul Heathrow din Londra si Charlles de Gaulle din Franta. Capacitatea aeroportului este de aproximativ 65 milioane pasageri pe an, in anul 2012 avand un trafic de 57.7 milioane pasageri. Acesta este situat la 12 kilometri de oras si puteti ajunge in Frankfurt folosind mijlocul de transport dorit de dumneavoastra, aeroportul oferind o gama larga de posibilitati.
    Frankfurt este un oras unic, un oras  al contrastelor, are unii dintre cei mai mari si mai avangardisti zgarie-nori din Europa, alaturi de cladiri vechi bine intretinute. Muzeele de pe raul Main, in special Piata Römer si centrul vechi, atrag milioane de turisti in fiecare an. Pe de alta parte, multe alte cartiere, cum ar fi Bockenheim, Bornheim, Nordend si Sachsenhausen, cu strazile lor frumoase din secolul al XIX-lea si multe parcuri sunt adesea vizitate de catre turisti. Orasul are cateva atractii turistice  splendide, atat cultarale cat si istorice. Admirarea peisajelor din Frankfurt se poate face cel mai bine vara, cand clima este mai calda, iar zilele sunt mai lungi. Pentru iubitorii de istorie, unele dintre obiectivele turistice cele ma importante din Frankfurt includ Fantana Justitiei din Piata Romweberg, din 1541 si Eschenheimer Turm, un turn din epoca medievala din secolul XV, precum si Muzeul de Istorie, care expune piese dintr-o gama variata de artefacte impresionante din Evul Mediu. Goethe-Haus este locul unde autorul “Dr Faust”, poetul Johan Wolfgang von Goethe, s-a nascut in 1749.

   Asadar, Frankfurt, se ridica la nivelul asteptarilor atractii tursitice decente si ofera peisaje urbane unice cel putin in Europa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu