miercuri, 26 iulie 2017

Orice dormitor are nevoie de o patura de calitate

Dormitorul reprezinta cea mai importanta incapere din orice locuinta intrucat, conform studiilor, fiecare persoana isi petrece circa o treime din viata dormind. Astfel, intotdeauna avem nevoie de cele mai bune conditii in acest sens, iar cum odihna este importanta, se recomanda sa investim doar in produse de calitate. Aici putem face referire si la paturi CasaNewConcept, intrucat acestea nu numai ca ne influenteaza somnul, insa aduc si mai mult confort si au posibilitatea de a schimba atmosfera din dormitor.

Pentru orice dormitor

Astfel de paturi sunt grozave intrucat au o textura pufoasa si catifelata, sunt placute la atingere, insa si modelele sunt foarte variate, incepand de la cele mai simple, potrivite pentru dormitoarele clasice, simple, dar si cu diferite imprimeuri care sa multumeasca copiii sau adolescentii.

Doar calitate

In plus, aceste produse sunt confectionate din cele mai calitative materiale, motiv pentru care nu numai ca arata bine, insa promit si o lunga durata de viata atat timp cat sunt respectate toate regulile specificate pe ambalaj.

Usor de intretinut


Pentru a intretine paturile in mod corespunzator este important sa se evite inalbitorii chimici, sa fie setata o temperatura de cel mult 40 de grade la masina, in timp ce la folosirea fierului de calcat valoarea maxima admisa este de 120 de grade, iar pe aceasta cale se protejeaza atat fibrele, cat si modelele imprimate.

Mai simplu online


Pentru a nu mai pierde timpul prin magazinele obisnuite, oricine are ocazia de a comanda online de la CasaNewConcept, unde gama este suficient de variata pentru a indeplini toate nevoile si preferintele clientilor. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, sunt propuse nenumarate oferte si promotii atragatoare, printre care cea de tipul 1+1 gratis, insa se asigura si livrare gratuita prin curier in toata tara la fiecare comanda in valoare de minim 399 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu