joi, 8 iunie 2017

Si tu poti fi un James Bond cu o camera spy

Spionii din filmele de actiune s-au remarcat intotdeauna prin gadget-urile pe care le aveau la dispozitie, insa in ziua de azi oricine are acces la acestea, iar preturile sunt chiar accesibile pentru toate buzunarele. Cu alte cuvinte, oricand se poate alege o spy camera iUni, modelele fiind foarte variate, pentru toate nevoile si preferintele. De exemplu, una dintre cele mai populare optiuni este bateria externa ce are incorporata si o camera ascunsa, alaturi de un microfon de dimensiuni modeste, fiind imposibil de detectat.

Asadar, prin intermediul acestui gadget se poate filma, captura imagini, insa dispozitivul poate fi folosit si pe post de stick USB. De asemenea, prin intermediul unei conexiuni la internet, imaginile inregistrate pot fi transmise in timp real catre un alt dispozitiv, totul cu ajutorul unei aplicatii descarcate din Google Play sau AppStore.

Usor de folosit

Toate functiile pot fi descoperite cu usurinta datorita manualului de utilizare, iar o spy camera iUni, este foarte simplu de folosit. Capacitatea camerei este de 5 megapixeli, rezolutia e full HD, in timp ce formatul in care sunt salvate clipurile este avi, fiind usor de urmarit pe orice dispozitiv, de la laptop, la tableta sau telefon. 

Unghiul de filmare este mai mult decat suficient, de 90 de grade, in timp ce senzorul de miscare incorporat este eficient pe o raza de pana la 6 metri. De asemenea, se poate inregistra aproximativ 8 ore, ceea ce presupune ca se folosesc circa 15 GB, iar alimentarea se face fara probleme, cu ajutorul unui incarcator obisnuit. Pentru o incarcare completa sunt suficiente 4 ore.

De unde cumpar?

Astfel de dispozitive pot fi achizitionate din cadrul magazinului online iUni, unde este foarte simplu sa se plaseze o comanda. Totusi, clientii au ocazia de a testa produsele in cadrul showroom-ului din Bucuresti, pentru a fi siguri ca au luat cea mai buna decizie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu