marți, 11 iulie 2017

Stickerele infrumuseteaza aspectul unei masini

De cele mai multe ori pentru a infrumuseta o masina este nevoie de proiecte costisitoare, pe care cei mai multi dintre soferi nu isi permit sa le achite. In schimb, este mult mai simplu sa se apeleze la variante mai simple, mai accesibile, care nu implica proceduri complicate, iar o idee grozava in acest sens este alegerea unor stickere pentru masini.

Diversitate

Modelele pot fi foarte diferite, astfel incat sa fie indeplinite preferintele chiar si celor mai pretentiosi soferi, incepand de la tribale, dungi racing, litere chinezesti, diferite logo-uri si nu numai, iar dimensiunile sunt foarte variate, incepand de la cele mai mici si pana la cele care pot acoperi mai multe elemente de caroserie.

Usor de aplicat

In plus, stickerele sunt foarte usor de aplicat, iar in functie de dimensiuni, acestea pot fi lipite singure, fie, cel mult, poate fi nevoie de ajutorul unui prieten. In schimb, acestea se vor aplica cu usurinta pe orice element de caroserie, fie ca este vorba despre portiere, luneta, spoilere, capota, cupola si nu numai.

Preturi bune

Cei care aleg stickere pentru masini nu numai ca se bucura de o gama foarte variata, ci si de preturi accesibile pentru toate buzunarele, tarifele incepand de la cativa zeci de lei in cazul celor mai mici si pot depasi 100 de lei pentru cele mai voluminoase, ce ocupa mult spatiu.

Durata de viata


De asemenea, stickerele sunt foarte rezistente si promit o lunga durata de viata, timp in care masinile pot fi duse la spalatorie si nici nu vor fi afectate de precipitatii, precum ploi puternice sau ninsori abundente. Mai mult, adezivul folosit este unul care nu ataca vopseaua ci dimpotriva, o protejeaza, astfel ca atunci cand sunt indepartate stickerele, acestea nu vor lasa urme pe caroserie, indiferent de locul in care sunt aplicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu