sâmbătă, 5 august 2017

Avantajele oferite de folosirea camerelor dome

Camerele de supraveghere reprezinta o adevara necesitate in diferite situatii, iar din acest motiv au devenit tot mai populare, fiind folosite atat in locuinte, cat si in centrele comerciale, in spatiile de birouri si nu numai. Totusi, pe piata exista mai multe modele si nu toate propun cele mai bune rezultate, astfel ca ar trebui sa stim cateva detalii inainte de a lua o decizie. De asemenea, in cele mai multe situatii, cei care aleg camere dome ShopU nu sunt dezamagiti de decizia luata.

Mai simplu online

In plus, acesta este un magazin online, motiv pentru care pot fi de ajuns chiar si cateva minute pentru a plasa o comanda intrucat produsele preferate se afla la doar cateva click-uri distanta. Se economiseste mult timp, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fara a mai aminti de ofertele si promotiile disponibile adesea. Un alt avantaj este faptul ca produsele se livreaza in cel mai scurt timp, taxa fiind de numai 10 lei pentru locuitorii din Bucuresti si de 16 lei pentru cei din restul tarii. Totodata, exista si posibilitatea ca transportul sa se efectueze prin Posta Romana, caz in care costul livrarii este de doar 10 lei.

Caracteristici


Cei are aleg camere dome ShopU si isi doresc performante, se pot orienta catre cele care au un senzor de imagine HD, astfel incat totul sa fie cat mai clar, pixelii sa fie de 1.4, lentilele fixe, 24 de leduri infrarosu, contrastul sa fie auto, sa se poata captura imagini si in intuneric, carcasa sa fie rezistenta la apa, mizerie si praf, iar distanta de transmisie de minim 500 de metri. De asemenea, temperatura de functionare in cazul tuturor modelelor este de pana la -20 de grade si +50 de grade, astfel ca dispozitivele pot face fata in orice conditie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu