marți, 15 august 2017

Ce reprezinta de fapt instalatiile gpl ?

Instalatiile GPL reprezinta niste dispozitive tot mai populare in ziua de azi intrucat au rolul de a aduce economii semnificative la fiecare drum parcurs de orice sofer. Cu alte cuvinte, acestea sunt foarte eficiente si ideale pentru toti cei care nu sunt multumiti de consumul propriului autoturism, fara a fi nevoie sa apeleze la fel de fel de tehnici prin care sa se bucure de economii.

Preturi bune

Principalul avantaj este, bineinteles, faptul ca instalatiile sunt accesibile pentru toate buzunarele, pretul mediu fiind de 500 de euro, insa tarifele variaza in functie de marca, modelul si tipul de motor al masinii. Cu toate acestea, de obicei, suma investita este amortizata in primele 12 luni sau chiar mai rapid, in functie de numarul de kilometri parcursi, urmand ca mai apoi diferentele de pret sa fie resimtite direct in buzunarul soferilor.

Performante

In schimb, numeroase persoane evita aceste instalatii din cauza faptului ca puterea motorului scade cu circa 5%, iar in cazul masinilor cu motoare mici, diferentele sunt sesizabile. Totusi, motorul este mult mai bine protejat, intrucat gazul petrolier lichefiat este un combustibil mult mai curat si nu mai apar substante nocive care sa se depuna pe componente. De asemenea, acestea sunt mult mai prietenoase cu mediul inconjurator pentru ca polueaza mai putin.

Dimensiuni


Nu trebuie omis nici faptul ca cele mai moderne instalatii GPL ocupa tot mai putin spatiu, intrucat rezervoarele se gasesc chiar sub forma rotii de rezerva, astfel ca o vor putea inlocui cu usurinta, iar totul spatiul disponibil din portbagaj va fi accesibil. In plus, sistemele sunt mult mai sigure in ziua de azi, fiind evitat riscul ca acestea sa permita scurgeri de gaze, dar este esential ca instalatiile sa fie verificate periodic de catre specialisti bine pregatiti doar la service-uri acreditate RAR, pentru cele mai bune conditii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu