miercuri, 26 aprilie 2017

Peretii despartitori folositi foarte mult in amenajari interioare

Orice spatiu poate sa devina unul mult mai atragator si mai eficient, indiferent daca este vorba despre propria locuinta sau o suprafata comerciala si exista diferite solutii in acest sens, una dintre cea mai populara fiind peretii despartitori. In plus, acestia pot fi atat statici, cat si mobili, ceea ce promite si mai multa flexibilitate, iar clientii se bucura de faptul ca au nenumarate optiuni de personalizare, prin care sa isi puna in aplicare cele mai creative idei. Cu alte cuvinte, aceasta este o modalitate foarte simpla prin care se poate profita de fiecare centimetru disponibil intr-un spatiu.

Avantaje

Se foloseste rigipsul ce aduce cateva avantaje importante in fata structurii obisnuite din beton, incepand de la preturi mult mai scazute, dar si mai putin disconfort pentru clienti intrucat procedura se pune in aplicare in cel mai scurt timp. De asemenea, si greutatea este de circa 5 ori mai mica decat un perete clasic de aceleasi dimensiuni, fapt care presupune o presiune mai redusa aplicata structurii de sustinere a unei cladiri. In plus, daca sunt respectate toate regulile impuse, durata de viata poate sa fie cat cea a cladirii, deoarece nu exista defecte ce pot aparea sau care sa pericliteze durabilitatea. Nu trebuie omise nici plusuri mari precum protectia in fata umiditatii, adica peretii nu sunt afectati daca sunt expusi la apa, insa nici nu intretin focul, iar in cazul unui incediu, flacara se va stinge de la sine, inainte de a se extinde.

Profesionalism


Totusi, cei care vor sa stie mai multe despre peretii despartitori trebuie sa aiba in vedere ca acestia vor fi realizati imediat, dar exista si posibilitatea demontarii si relocarii lor, fara a se confrunta cu pierderi mari. Asadar, trebuie sa se apeleze la specialisti care se pot adapta la cerintele estetice si functionale ale clientilor astfel incat rezultatele sa fie cele dorite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu