joi, 9 martie 2017

Tipuri de Rulouri recomandate pentru case

Cei interesati de diferite tipuri de rulouri pentru tamplaria PVC au de unde sa aleaga, intrucat marii producatori propun oferte atractive pentru toate gusturile si preferintele. Aceste rulouri sunt foarte avantajoase din mai multe puncte de vedere, insa clientii se bucura si de preturi foarte bune, investitia fiind amortizata in cativa ani din simplul fapt ca se aduc economii importante de circa 20% la incalzire sau racire, coeficientul termic fiind mult imbunatit.



Avantaje importante

Foarte cautate sunt rulourile din aluminiu, deoarece se pot adapta fara probleme la orice tip de tamplarie, inclusiv PVC, in timp ce intretinerea nu este una complicata precum cea impusa de rulourile din lemn, care trebuie vopsite si aplicate diferite solutii pentru pastrarea in cele mai bune conditii. De asemenea, aluminiul este un material foarte rezistent, care nu este afectat de conditiile meteo, si in comparatie cu lemnul, nu putrezeste si nici nu este afectat de diferentele mari de temperatura.

Nu trebuie omis nici faptul ca design-ul se poate adapta dupa preferinte, astfel incat sa se potriveasca de minune la fiecare locuinta. Si etansarea este una foarte buna, iar ferestrele sunt mult mai bine protejate, insa daca se aplica si un strat suplimentar de polistiren, atunci coeficientul termic este mult imbunatatit, aducand si mai mult confort la interior. In plus, aceste tipuri de rulouri pentru tamplaria PVC nu ocupa foarte mult spatiu, dar aduc si un plus de siguranta oricarei locuinte, tinand musafirii nepoftiti la distanta, care nu mai au pe unde sa patrunda in interior.

Intimitate


Acum este mult mai usor sa se pastreze o temperatura stabila, indiferent daca afara sunt -20 de grade sau +30 de grade, insa rulourile aduc si mai multa intimitate, factor absolut necesar oricarei locuinte, in special celor amplasate pe strazile aglomerate sau in apropiere de alte cladiri, institutii sau case.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu