duminică, 27 noiembrie 2016

Stickerele de pereti au durabilitate si sunt usor de aplicat

O solutie foarte moderna pentru infrumusetarea unei locuinte este apelarea la stickere perete ieftine, accesibile pentru toate buzunarele si disponibile la Colantari Design. Pe aceasta cale se poate schimba total atmosfera dintr-o incapere, fie ca este vorba de dormitor, living sau bucatarie, iar cel mai important este faptul ca sunt reduse costurile.

Modele variate

Variantele de stickere sunt destul de diversificate, iar acestea se pot alege in functie de camera in care se doreste a fi instalate, precum florile sau temele florale pentru bucatarie, mesaje motivationale sau diferite desene pentru dormitor, in timp ce pentru living oferta este mult mai flexibila.

Usor de aplicat

Un alt aspect important este faptul ca aceste stickere perete ieftine se aplica foarte usor in cel mai scurt timp si nu este nevoie de nici un deranj, asa cum este cazul atunci cand se zugraveste intr-o camera. Mai mult, nici nu este nevoie de apelarea la specialisti, ci doar la prieteni atunci cand stickerul este de dimensiuni mai mari, iar aplicarea sa se faca in cele mai bune conditii, fara a aparea bulele de aer.

Durabilitate

Stickerele pentru perete sunt foarte rezistente si nu au probleme cu trecerea anilor, pastrandu-se in cele mai bune conditii in tot acest timp. Mai mult, nici la aplicare si nici la indepartare nu aduc prejudicii peretilor, iar zugraveala este foarte bine protejata.

Preturi bune


Cu alte cuvinte, o varianta accesibila pentru toate buzunarele de a schimba atmosfera casei tale este reprezentata de astfel de stickere pentru perete, iar preturile variaza in functie de complexitatea modelului, dar si de dimensiunile sale. Bineinteles ca cele mai ieftine vor fi si cele mai mici, de la cativa zeci de lei pana la cateva sute in cazul celor care acopera in perete intreg. Mai mult, clientii Colantari Design au ocazia de a-si crea propriile stickere, punandu-si in aplicare creativitatea.