vineri, 21 octombrie 2016

Lenjeriile din Catifea sunt preferatele femeilor

Tinand cont ca dormitorul este una dintre cele mai importante camere ale unei locuinte, acesta trebuie sa se prezinte in cele mai bune conditii, fiind disponibile multiple modalitati prin care incaperea sa fie infrumusetata si decorata. Insa atmosfera primitoare este promisa si de lenjeria de pat potrivita, iar Casa New Concept vine cu o multime de astfel de produse, pentru toate gusturile, care se adapteaza fiecarei locuinte.

Cele mai atractive tarife

Cu siguranta ca oricine isi doreste sa faca economii ori de cate ori are ocazia, motiv pentru care magazinul nostru online propune preturi accesibile pentru toate buzunarele. Astfel, clientii nu mai trebuie sa astepte mult timp perioadele de reduceri pentru a se bucura de oferte imbatabile, pentru ca acestea sunt disponibile oricand doar la Casa New Concept.

Cadoul ideal


De asemenea, acum este mult mai usor sa gasesti cadoul potrivit, iar atunci cand esti in pana de idei, cu siguranta ca sunt bine venite lenjeriile din catifea. Acestea nu numai ca sunt confectionate dintr-o combinatie de materiale de calitate, insa sunt si foarte multe modele, de la culorile simple, la cele cu diferite inscriptii, astfel incat fiecare persoana sa fie incantata de ele.

Intretinere 

Si intretinerea unei astfel de lenjerii este importanta, deoarece nu multi sunt cei care dispun de timpul necesar pentru a respecta toate regulile. In schimb, pentru lenjerii din catifea de la Casa New Concept nu este nevoie de o atentie speciala, insa trebuie ca la spalarea la masina automata sa nu fie setata o valoare mai mare de 40 de grade si sa nu se foloseasca substante de inalbire. In acelasi timp, pentru a fi calcate in cele mai bune conditii, temperatura maxima admisa a fierului de calcat este de 120 de grade, in caz contrar exista riscul ca acestea sa se deterioreze si sa isi piarda din farmec.