joi, 14 iulie 2016

Tips-uri pentru cazare ieftina in Baia Mare

Romania dispune de foarte multe destinatii de vacanta care atrag turisti din toate colturile tarii. Exista locuri care merita vizitate si se adreseaza tuturor categoriilor de vizitatori, de la cei care prefera zonele montane, ideale pe toata durata anului, la cei care doresc sa isi petreaca verile pe litoral, in cele mai bune conditii. Insa exista si unii care vor sa viziteze cele mai importante orase ale tarii, precum Brasovul, Sibiul, acestea fiind ca un adevarat magnet pentru turisti, in timp ce altii tind sa opteze pentru orasele mai micute, cu o suprafata mai modesta si un numar redus de locuitori, care sunt inconjurate de zone naturale deosebite.

Unde ne cazam in Baia Mare?


Cu toate ca locurile de cazare sunt destul de limitate in Baia Mare, exista solutii pentru toti. Fie la hotelurile dispuse pe toata suprafata orasului, fie la pensiunile din apropiere, ideale pentru cei care isi doresc sa petreaca mai mult timp liber inconjurati de natura si sa aiba la dispozitie suficient spatiu in care sa se relaxeze. Multe dintre acestea dispun si de terenuri de sport sau piscine interioare sau exterioare, acestea potrivite pentru petrecerea timpului liber.

O alta optiune


Exista insa inca o optiune pe care turistii o pot lua in calcul, si anume sa opteze pentru regim hotelier Baia Mare. Acest sistem destul de des intalnit in alte tari mai dezvoltate, presupune inchirierea unui apartament pentru un numar redus de nopti, de cele mai multe ori fiind vorba de 7-14 zile. Preturile practicate pentru apartamentele disponibile in regim hotelier in Baia Mare sunt mult mai scazute decat cele ale unei simple camere de hotel, iar oaspetii au parte de mai multe avantaje. Suprafata este de cateva ori mai mare, aspect ideal pentru grupuri, iar dotarile variaza in functie de apartament, acestea fiind clasificate similar cu hotelurile sau pensiunile, avand un anumit numar de stele.