luni, 23 mai 2016

Tot mai multi soferi isi monteaza gpl

Instalatiile GPL sunt tot mai des intalnite in randul soferilor deoarece acestia nu sunt dispusi sa plateasca preturile tot mai ridicate ale carburantilor si sunt asigurate si cateva avantaje importante de luat in calcul. Insa pe piata se gasesc cateva tipuri de astfel de sisteme, cum vom stim care sunt cele mai potrivite si care cele ce trebuiesc evitate?


In primul rand exista instalatiile clasice, destinate motoarelor non euro, insa si cele care sunt pentru motoarele cu norma euro 2 sau cel mult euro 3, fabricate in jurul anilor 2000. In schimb, specialistii recomanda instalatiile secventiale, deoarece acestea promit performante optime, fiind dedicate motoarelor cu norma de la euro 2 pana la euro 5. Sistemele secventiale se diferentiaza de cele clasice prin faptul ca nu scad durata de viata a motorului, nu il deterioreaza si nu cauzeaza nicio problema, fiind foarte performante. In plus, nu se pot constata pierderi de putere ale motorului, care functioneaza in parametri normali.

Asadar, instalatia GPL secventiala este considerata a fi cea mai performanta si este disponibila oricarui autoturism cu injectie secventiala. Sistemul se controleaza electronic, astfel ca este foarte performant, obtinandu-se cele mai bune rezultate, fara a pierde putere si fara a creste consumul. Astfel, soferii pot face economii chiar si cu pana la 50% in fiecare luna, datorita faptului ca gazul este la jumatate de pret fata de benzina. Costurile acestor instalatii variaza, insa investitia se amortizeaza de obicei in primii 11.000 de km parcursi.

Instalare sistemului GPL


Pentru a instala un sistem GPL performant este nevoie de a ocupa o suprafata importanta a portbagajului, aspect care poate reprezenta o problema pentru cei cu masini hatchback sau sedan, in timp ce autoturismele break dispun de spatiu suficient. O solutie o reprezinta instalarea rezervorului in locul rotii de rezerva pentru a salva mai mult spatiu.

miercuri, 4 mai 2016

De ce sa alegi intotdeauna un profesionist

Indiferent ca este vorba despre un botez, o nunta sau despre o alta petrecere, este placut sa te poti uita peste ani la fotografii si sa retraiesti experienta respectiva. In zilele noastre, aceste servicii pot fi realizate de catre un fotograf profesionist, care va sti mai bine decat oricine cum sa imortalizeze cele mai frumoase momente.

Fotograf profesionist nunta

Unul dintre cele mai importante momente din viata unui om, merita amintit si ilustrat celor dragi prin imagini. De aceea, majoritatea fotografilor profesionisti au experienta in acest tip de eveniment. De cele mai multe ori, cei care fac poze sunt chemati de dimineata, de la locuinta mirilor, insa pentru ca cele mai distractive momente se petrec spre sfarsitul petrecerii, in general, fotograful este cel care va pleca printre ultimii. Un alt lucru interesant este posibilitatea ca mirii sa ofere drept marturii, fotografiile facute cu invitati.

Fotograf profesionist botez

Fiecare parinte isi doreste sa imortalizeze si sa pastreze amintirea botezului. Un fotograf profesionist va sti sa captureze cele mai importante momente. De asemenea, este un mare avantaj sa apelati la un asemenea serviciu deoarece va veti putea bucura in totalitate de clipele emotionante si nu veti avea grija fotografiilor.

Mai mult decat atat, un aparat profesional este destul de costisitor si nu poate fi utilizat corespunzator de cei care nu se pricep. De obicei, in bisericile crestin ortodoxe, spatiul este slab iluminat, iar un fotograf profesionist se va folosi de lumini speciale pentru ca pozele sa iasa perfect.Un alt avantaj este editarea imaginilor, proces de care numai un fotograf profesionist se poate ocupa. Aceasta procedura necesita programe speciale, talent, pricepere si experienta.

In ultimii ani, fotografii realizeaza si filmulete cu ajutorul imaginilor capturate. Astfel ca, daca va doriti o amintire foto reusita sau chiar si un video, un fotograf profesionist este cea mai buna alegere.