marți, 21 aprilie 2015

BMW pe GPL.. ca tot romanul, nu :))

            Deci m-a mancat in fund, nu altceva sa-mi iau masina cu motor de 3 litri si care sa mai fie si pe benzina. Oricat de frumos as merge cu ea nu reusesc sa scot un consum  mai mic de 25 de litri in oras si 15 atunci cand merg afara cu o viteza maxima de 110km/h.
            Dupa vreo 6 luni de zile in care m-a tocat pur si simplu de bani aveam de ales intre a vinde masina si a trece peg pl. Bineinteles ca nu am putut sa-mi vand bmw-ul si l-am tinut putin tras pe dreapta pana cand am avut bani sa montez o instalatie gpl.
            La recomandarea unui prieten m-am dus la un service gpl din Bucuresti care oferea si servicii de montaj a instalatiilor gpl. Inginerii, niste meseriasi de nota 20 mi-au montat instalatia in numai 5 ore si mi-au oferit 50.000 km garantie pentru acest tip de instalare. Mi-au spus ca dup ace trec cei 50.000 km ar fi recomandat sa ma intorc la ei pentru mici reglaje ce trebuie facute la instalatie dupa un anumit timp.
           Acum, am reusit sa-mi scad costurile cu combustibilul de la circa 1200 de lei/luna la aproximativ 700 de lei/luna adica aproape la jumatate. Sunt foarte fericit de investita facuta.